Waarom Vedapulse?
 

VedaPulse werkt op de kruising van oosterse en westerse ideeën. Het synthetiseert het beste uit Oost en West - een geavanceerde methode voor het evalueren van het stressniveau en duizenden jaren ervaring in puls-analyse. Bovendien is het een heel complex van deskundige toepassingen voor het automatisch maken van aanbevelingen, gebaseerd op sneltesten van het lichaam.

Vedapulse kan helpen antwoord te geven op belangrijke vragen:
 

 • Welk energieniveau heeft het lichaam? Is dat genoeg voor het behoud van een goede gezondheid?
 • Welke organen en systemen lijden aan een gebrek aan energie en welke werken juist onder druk?
 • Evaluatie van het type fysiologische samenstelling, op basis waarvan u afzonderlijke aanbevelingen kunt maken voor het terugwinnen van evenwicht in het lichaam en het activeren van het zelfherstellende mechanisme.
 • Wat is het huidige stressniveau in het lichaam? Welke reactie op stress is gebruikelijk voor het lichaam? Wat kunnen de bijwerkingen van zulke reacties zijn? Hoe gevaarlijk is dit?
 • Een heleboel antwoorden over hoe energie hersteld en de dynamiek van de functionele status beheerst kan worden.

 VedaPulse is het enige betrouwbare ECG/HRV diagnose systeem. Deze grote verschillen met andere ECG/HRV systemen maken uw aankoop van het VedaPulse systeem gunstiger voor uw praktijk.


1. Als eerste is het VedaPulse diagnose systeem medisch gecertificeerd.


2. De uitslagen van de meting is gebaseerd op 27 parameters terwijl andere systemen maar 11 parameters hebben, dus veel minder kunnen en daardoor niet nauwkeurig zijn.


3. Het is een complete set zowel voor diagnose als therapie.


4. Het systeem, is in tegenstelling tot andere HRV systemen, uit te breiden met meerdere modules, u kunt het systeem, na aankoop van het basissysteem uitbreiden naar eigen behoefte of praktijk wens.


5. Er zijn regelmatig en gratis updates beschikbaar.


6. 24x7 dagen service.


7. Bij u thuis of in de praktijk gratis demonstratie, advies en opleiding.


U heeft al een VedaPulse voor 3292,00 euro excl. BTW, waarmee u het volgende kunt meten: Het ECG/HRV, balansindex tussen het parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel, neuro humorale regulatie, histogram van hartslag, gezondheid test, adaptatievermogen van het lichaam, stress level, biologische leeftijd, dosha balans, de verhoudingen tussen anabool en katabole systemen, biofeedback adem training, meridianen en atlas van de organen, chakra’ en bio energie, compleet voeding advies op klacht en constitutie van uw cliënt. Verder een uitgebreid meetverslag waar alle punten die aandacht vragen worden vermeld.


En niet onbelangrijk, u kunt het systeem naar eigen behoefte of praktijk uitbreiden. Meer informatie via de onderstaande link of via 06-40771391.

http://vedapulse.nl/contact
 


 

Wat bieden wij verder nog?

 • Een Professional diagnosesysteem en VedaPulse Home device, gericht op natuurtherapeuten en hun patiënten. Hiermee kunnen sneltesten van het lichaam worden uitgevoerd.
   
 • Expertprogramma's die bijdragen aan het creëren van aanbevelingen voor revalidatie.
   
 • Educatief materiaal, Webinars en seminars waar u uw skills kunt verbeteren en veel nieuwe ideeën kunt opdoen voor uw praktijk, omringd door allemaal gelijkgestemden.
   
 • Diverse medische producten die de natuurtherapeuten weer kunnen aanbieden aan hun klanten.
   
 • Een extern verbindingssysteem tussen cliënt en specialist die het mogelijk maakt "vinger aan de pols te houden" 'en uw cliënten op tijd te kunnen adviseren. 

 

Meer informatie vraag een demonstratie aan!!!!